Η Εταιρεία

Η επιχείρηση ΒΕΡΓΗΣ ΔΑΠΕΔΟ ΜΠΑΝΙΟ δραστηριοποιήθηκε στον χώρο το 1996.

Από την έναρξη των εργασιών καθόρισε την πολιτική ποιότητας των προϊόντων που προσφέρει λαμβάνοντας υπ όψη τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για κατοικία που προσφέρει ποιότητα ζωής!

Επέλεξε νDSCN0276α προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα στο κλάδο ΔΑΠΕΔΟ ΜΠΑΝΙΟ με κριτήριο την ποιότητα, την αισθητική και την αντοχή στον χρόνο.

Όλα τα προϊόντα προέρχονται από τους μεγαλύτερους και καλύτερους κατασκευαστές, κατά κύριο λόγο από την Ευρώπη.

Κάθε χρόνο εκπρόσωπος της επιχείρησης επισκέπτεται τις Διεθνείς εκθέσεις και τα εργοστάσια των κατασκευαστών για να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις, τα σχέδια, και τα νέα υλικά κατασκευής.

Αυτό εξασφαλίζει μια διαρκή παρακαταθήκη σε όλα τα νέα προϊόντα αφού η επιλογή γίνεται πάντα με το αρχικό κριτήριο της επιχείρησης να προσφέρει ποιότητα ζωής και να προσθέσει αξία στην κατοικία του πελάτη της.

Η επιχείρηση επένδυσε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που καταλαμβάνουν 9.000 τ.μ και περιλαμβάνουν σύγχρονη έκθεση προϊόντων σχεδιασμένη με εργονομία περιήγησης για τον επισκέπτη και τοποθετημένα στις κανονικές διαστάσεις όλα τα προϊόντα που διαθέτει.

Στους αποθηκευτικούς χώρους της επιχείρησης ΒΕΡΓΗΣ ΔΑΠΕΔΟ ΜΠΑΝΙΟ υπάρχει πάντα stock από όλα τα προϊόντα για να αποφεύγονται οι καθυστερήσεις.

Στόλος με ειδικά οχήματα μεταφοράς των προϊόντων εξασφαλίζει την παράδοση στον χώρο του πελάτη όλων των προϊόντων έγκαιρα ώστε να προχωρούν οι εργασίες χωρίς καθυστερήσεις.

Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της αποθήκης εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο των διαθεσίμων προϊόντων και διασφαλίζει ότι ο πελάτης θα βρεί άμεσα αυτό που χρειάζεται ετοιμοπαράδοτο.